• Gepersonaliseerde Slagletter Armband Leer

Gepersonaliseerde Slagletter Armband Leer

  • Model: PA0005
  • Beschikbaarheid: 99

Beschikbare opties:

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Deze kwaliteits leren armband is voorzien van een mat aluminium plaatje wat je op de leren armband kunt schuiven. In het aluminium plaatje kun je zelf kiezen welke tekst er in geslagen wordt. Op dit aluminium plaatje is ruimte voor drie regels van 9 tekens per regel, dit is inclusief spaties. Icoontjes zoals een hartje, sterretje of zonnetje of klavertje vier kunnen tussen haakjes aangegeven worden in de tekst. Geef duidelijk aan hoe je de tekst op je armband wilt. Is dit compleet aan de linkerzijde, versprongen of anders? geeft dit dan aan bij opmerkingen tijdens het bestelproces.

De armband kun je eenvoudig verstellen waardoor deze past om een pols van 16 tot en met 20 cm. De armband is ca. 23 x 15 mm.
Voor bredere polsen is ook een grotere armband verkrijgbaar, deze maat past om een pols van 18 tot en met 24 cm. De armband is ca. 27 x 15 mm. Kies dan voor een XL maat in het keuzeveld.

Alle onderdelen in dit sieraad zijn nikkelvrij.

Kies als eerste het lettertype wat je mooi vind.
Kies of en welk symbool je uiterst links (begin) van de armband ingeslagen wil hebben
Voer vervolgens je eigen persoonlijke tekst in. Je mag maximaal 40 tekens gebruiken. Een spatie telt ook mee. Je kunt ook symbolen gebruiken. Bijvoorbeeld (1) voor een ampersand en (5) voor het hartje. De nummers staan bij de symbolen.
Kies dan of en welk symbool welke je uiterst recht ingeslagen wilt hebben.
De letters en tekens aan de buitenzijde van de armband worden zwart ingekleurd. Hierdoor komt de tekst nog beter naar voren.
Het je nog opmerkingen of vragen, dan kan je dat nog kwijt in het opmerkingen vak.

De waardering van www.mykk.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 47 reviews.