Gepersonaliseerde armband secret message Goud en Rose Goud Kleurig

  • Model: PA0009
  • Beschikbaarheid: 99

Beschikbare opties:

€ 21,50 Excl. BTW: € 17,77

Stel zelf je persoonlijke slagletter armband samen. Deze gepersonaliseerde armband wordt met de hand geslagen en is 10 mm breed. De armband is van koper (rose goudkleur) of messing (goudkleur). Jouw tekst wordt met de hand ingeslagen. Aan de binnenzijde kun je een secret message laten slaan. Even net een klein tekstje wat niet iedereen hoeft te lezen maar voor de drager extra speciaal. Leuk als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Heb je geen eigen tekst, kijk dan bij de slagletter quote armbanden.

INSTRUCTIE GEPERSONALISEERDE ARMBAND MAKEN
Kies als eerste het lettertype wat je mooi vind.
Kies of en welk symbool je uiterst links (begin) van de armband ingeslagen wil hebben
Voer vervolgens je eigen persoonlijke tekst in. Je mag maximaal 40 tekens gebruiken. Een spatie telt ook mee. Je kunt ook symbolen gebruiken. Bijvoorbeeld (1) voor een ampersand en (5) voor het hartje. De nummers staan bij de symbolen.
Kies dan of en welk symbool welke je uiterst recht ingeslagen wilt hebben.
Het je nog opmerkingen of vragen, dan kan je dat nog kwijt in het opmerkingen vak.
Kies de tekst aan de binnenzijde (de secret message)

De letters en tekens aan de buitenzijde van de armband worden zwart ingekleurd. Hierdoor komt de tekst nog beter naar voren.

Aluminium (zilverkleur) is hypo allergeen en zal niet verkleuren. Messing (goudkleur) en Koper (rose goud) verkleuren daarintegen wel door oxidatie.
Wij beschermen de messing en koperen armbanden met een coating maar deze zal verdwijnen waardoor de armband dof en vlekkerig wordt. Hij krijgt dan een soort "vintage look". Hoe snel dit proces gaat zal liggen aan de omgeving en de zuurtegraad van de huid van de drager.
Wij leveren bij iedere Rose- en goudkleurige armband een polijstdoekje. Je kunt eenvoudig de armband meervoudig oppoetsen zodat hij blijft (of weer gaat) glimmen.

Sommige mensen kunnen van het dragen van koper wel een groenige verkleuring van de huid krijgen. Dit is geen teken van allergie en ook geen schadelijke reactie. Wat er gebeurt is dat het koper reageert op de zuurgraad van je huid waardoor je huid groen wordt.

Wij verpakken je armbandje standaard in een cadeauzakje.

De waardering van www.mykk.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 47 reviews.