Gepersonaliseerde leren graveer armband

  • Model: GT0005
  • Beschikbaarheid: 99

Beschikbare opties:

€ 23,50 Excl. BTW: € 19,42

Deze kwaliteits leren armband is voorzien van een mat aluminium plaatje welke stevig bevestigd zit op het leren bandje. In het aluminium plaatje kun je zelf kiezen welke tekst er in gegraveerd wordt. Op dit aluminium plaatje is ruimte voor 15 tekens per regel, dit is inclusief spaties. Er kunnen maximaal twee regels onder elkaar. Icoontjes zoals een hartje, sterretje of zonnetje of klavertje vier kunnen tussen haakjes aangegeven worden in de tekst. De tekstgrootte maken wij passend op de strip. Heb je een lange naam dan worden de letters automatisch kleiner. Heb je een korte naam en wil je een kleiner lettertype geeft dit dan aan bij opmerkingen tijdens het bestelproces. De letters en tekens aan de buitenzijde van de armband worden zwart ingekleurd. Hierdoor komt de tekst nog beter naar voren.

De armband kun je eenvoudig verstellen waardoor deze past om een pols van 16 tot en met 20 cm. De armband is ca. 23 x 15 mm.
Voor bredere polsen is ook een grotere armband verkrijgbaar, deze maat past om een pols van 18 tot en met 24 cm. De armband is ca. 27 x 15 mm. Kies dan voor een XL maat in het keuzeveld.

De waardering van www.mykk.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 47 reviews.