Recht om vergeten te worden.

Gebruik deze optie als u al uw persoonlijke gegevens van onze webwinkel wil verwijderen. Hou er rekening meer dat dat dit proces ook uw account zal verwijderen. U kan bijgevolg niet meer inloggen in uw account of de gegevens en bestellingen raadplegen.

Uw e-mail adres

Hoe werkt dit?

U zal een e-mail ontvangen met een link. Bij het aanklikken van de link wordt al uw persoonlijke data verwijderd. Als iets niet kan verwijderd worden, dan zal de data geanonimiseerd worden. Deze link blijft geldig voor 2 uur.