Verzendinformatie

Algemeen
MYKK verzend bestellingen standaard via PostNL. Wanneer je een bestelling plaatst en je hebt aan de volledige betaling voldaan (m.u.v. afhalen en contant betalen) dan gaan we je bestelling in orde maken. Standaard hanteren we een levertijd van twee tot drie werkdagen. Als je een artikel besteld wat op maat gemaakt wordt dan is de verwachtte levertijd vijf werkdagen. MYKK streeft er naar om aan deze termijnen te voldoen. In voorkomende gevallen kan het zijn dat de levertijd niet wordt gehaald. We stellen je dan altijd via de e-mail op de hoogte van de vertraging.

MYKK levert aan adressen en personen binnen Nederland en België.

Standaard levertijd
De standaard levertijd is twee tot drie werkdagen (nadat aan de betaling is voldaan). In de aanloop naar de feestdagen in december zal de levertijd oplopen naar vier tot vijf werkdagen, dus bestel op tijd!

Gepersonaliseerde artikelen
Voor gepersonaliseerde artikelen (o.a. gegraveerd) hanteren we een levertijd van ongeveer vijf werkdagen. Voor speciale verzoeken is de levertijd in overleg.

Verzendkosten
Bij MYKK betaal je een vast bedrag van €2,95 (inclusief BTW) voor de verzending naar Nederland en €5,95 (inclusief BTW) voor verzending naar België.