Veilig shoppen & betalen | Tijdens werkdagen binnen 48 uur verzonden | Levering in Nederland, België en Duitsland | Gratis verzenden vanaf €50,- (NL)

Over MYKK

Hej! Leuk dat je onze webshop hebt gevonden!

“It all starts with one little bead”
Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een sieraden webshop die op 1 april 2015 haar webwinkel deuren heeft geopend! 

MYKK?

 

Waarom de naam MYKK? MYKK heeft twee betekenissen:

 

  1. In het Noors wordt een sieraad SMYKKER genoemd
  2. Men noemt mij vaak Miek wat afgeleid is van mijn naam Annemieke
Zo is de naam MYKK geboren. Je zegt Miek maar je schrijft MYKK!

Zeeuwse sieraden en handgemaakte sieraden

 

Op de webshop vind je handgemaakte Zeeuwse sieraden met de kenmerkende Zeeuwse knop, (laser)gegraveerde sieraden en ook gepersonaliseerde en andere handgemaakte sieraden. MYKK komt uit Zeeland, vandaar de verbintenis met de Zeeuwse knop.

Hulp nodig of een verzoek? MYKK helpt!

Heb je een verzoek of MYKK iets voor je kan maken of wil je iets laten maken en mis je wat inspiratie of twijfel je aan je bestelling? Bel of mail MYKK dan even, dan helpen wij jou graag op weg en/of ontwerpen we een sieraad wat bij jouw wensen aansluit.

Tot slot

 Wekelijks zullen wij bezig zijn om onze website aan te passen, artikelen te updaten en nieuwe producten toe te voegen. Kom dus gerust nog eens een keertje terug! Op social media zijn wij ook te volgen voor leuke acties, nieuwtjes en aanbiedingen. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter.
Veel plezier met winkelen!

Groetjes,

Annemieke
MYKK

Steengrachtstraat 15
4386 AR Vlissingen

KvK 62641832
BTW NL001754991B52